Trapphusrenovering i Kungsholmen, Stockholm

I de flesta fall räcker det med trapphusstädning för att få ett trapphus att kännas som nytt. Men slitage uppstår överallt, särskilt i miljöer där många rör sig – som i trapphus. Då kan det vara dags för en mer genomgripande trapphusrenovering. Vi är en Stockholmsbaserad städ- och byggfirma som kan hjälpa din bostadsrättsförening med detta. Du hittar nöjda tidigare kunder till oss i bland annat Kungsholmen, Östermalm och Vasastan.

Kompletta och skickligt utförda ytskiktsrenoveringar

Av oss får du en kostnadseffektiv och skräddarsydd trapphusrenovering som skapar mervärde. I en trapphusrenovering kan bland annat trapphusmålning och golvslipning ingå. Vi är specialister på att återställa vackra stengolv. Bostadsrättsföreningar är dem vi jobbar mest för, men vi tar uppdrag också från företag, privatpersoner och fastighetsutvecklare.

Kontakta oss om din förenings trapphusrenovering

Finns din BRF i till exempel Gamla Stan, Kungsholmen eller Södermalm? Oavsett vart i Stockholm föreningen finns så kan vi snabbt vara på plats och genomföra renoveringen. Kontakta oss och berätta för oss hur renoveringsbehovet ser ut så tar vi fram en kostnadsfri offert. I särskilda fall gör vi gärna hembesök för att kunna avgöra vad jobbet kräver innan vi ger ett exakt kostnadsförslag. Även i det fallet är offerten självklart gratis.

Kontakta Viklunds
Begär kostnadsförslag i nästa renoveringstanke och byggnationsprojekt i Stor-Stockholm!