Stensättning & Lägga Betongplattor i Kungsholmen, Stockholm

Du har hittat till en markentreprenör med stensättning som en av våra specialistkompetenser. Under vår tid i branschen har vi hjälpt till med stensättning i b.la. Vasastan, Birkastan, Fredhäll, Kristineberg, Alvik, Bromma, Östermalm, Södermalm m.m. för alla tänkbara syften. Bland de vanligaste finns uteplatser, kantsten till rabatter och planteringar, uppfarter och gångstigar. Vi har även hjälpt till med att anlägga trappor och stenmurar.

Professionellt utförd stensättning ger dig bättre resultat

Vilket är det bästa argumentet till varför du ska låta en certifierad anläggare ta hand om din stensättning? Främst är att du garanterat kommer att få ett bättre resultat. Det går visserligen med stor noggrannhet att utföra stenläggning själv, men det tar lång tid att få det korrekt. Vi har lång vana av att utföra den typen av jobb så vi genomför det snabbt och med hög kvalitet i slutresultatet.

Är det möjligt att få ROT-avdrag för stensättning?

I de flesta fall nej, men det är möjligt i vissa särskilda fall. Till exempel om det rör sig om en reparation i samband med en dränering. Om du vill få reda på om du har rätt till ROT-avdrag för det du vill ha hjälp med kan du kontakta oss så tar vi reda på vad som gäller för dig. Bostadsrättsföreningar, företag och andra typer av kunder är självklart välkomna att kontakta oss också. En offert från oss är alltid gratis.

Kontakta Viklunds
Begär kostnadsförslag i nästa renoveringstanke och byggnationsprojekt i Stor-Stockholm!