Höj marknadsvärdet med takterrass i Stockholm

Fastighetsägare i Huddinge, Haninge, Liljeholmen eller övriga Stockholms-området? Välrenommerad byggfirma utför nybyggnation och renoveringar. Byggfirman finns i ditt närområde för att kunna erbjuda en kundnära upplevelse, men möjligheter finns att anlitas i hela Stockholm.

Renovera takterrass

Byggföretaget åtar sig totalentreprenad och ansvarar för hela byggandet, eller mindre delar. Till exempel kan firman anlitas för att bygga:

  • Takterrass på plåttak eller papptak
  • Altanräcke
  • Smidesräcke
  • Soldäck av trätrall etc.

Vi har även stor erfarenhet av att arbeta med tätskikt på alla slags fastigheter.

Stor yrkesskicklighet inom bygg

Företaget har mycket kompetenta och skickliga hantverkare. Som väletablerat företag har vi ett mycket stort kontaktnät med behöriga yrkesmän inom yrkesgrupper för ventilation, vvs, måleri och el. Självklart ställer vi höga krav på både kvalité och bemötande från våra hantverkare.

Takterrasser för alla kunder

Lokala byggfirman kan anlitas av privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare för både större och mindre fastigheter. Privatpersoner kan givetvis utnyttja ROT-avdraget när byggfirman anlitas.

Renovering av olika fastigheter

Skickliga hantverkare ser vilka möjligheter just din fastighet rymmer. Vi erbjuder självklart gratis kostnadsförslag. Byggfirman kan ansvara för bygg- och renoveringsarbeten på villor, 2-planshus eller hyreshus. En bostadsrättsförening som kan komplettera de boendes yta med en solterrass ökar definitivt attraktionskraften.

Kontakta Viklunds
Begär kostnadsförslag i nästa renoveringstanke och byggnationsprojekt i Stor-Stockholm!