Renoveringsbehov av innergård & gårdsbjälklag i Stockholm

Även om ytskiktet på innergården ser välvårdat ut kan det gömma sig problem under ytan om det var länge sedan innergården renoverades. Tätskikt och bjälklag kan behöva bytas ut för att undvika läckage och andra skador.

Våra tjänster

Vår lokala byggfirma kan ta hand om hela renoveringsarbetet från början till slut, totalentreprenad. Vi har många lyckade renoveringsarbeten av innergårdar på till exempel Kungsholmen, men arbetar över hela Stockholm.  Vi anlitas även för delar av utförandet då andra byggfirmor tar in vår expertis.

Yrkesskickliga inom renovering av innergårdar

Som väletablerad byggfirma har vi ett stort nätverk av hantverkare som är kompetenta och erfarna inom grävarbeten, el, vvs etc. Det innebär att vi har de bästa möjligheterna att leverera innergårdar med hög standard.

Lång erfarenhet av renovering av innergårdar och gårdsbjälklag

Du ska självklart känna dig trygg genom hela arbetsprocessen. Med vår erfarenhet kan vi arbeta fram förslag som är funktionella och anpassade till era önskemål. Vi lämnar kostnadsfri offert för den typ av renovering vi ser tillför mest för er innergård och fastighet.

Renovering av innergård som investering

En uppdaterad innergård kan fylla både praktiska funktioner och vara en inbjudande samlingsyta för de boende. Ett mycket välkommet komplement som kan utnyttjas i många år. Inte att förglömma innebär det även en investering som höjer marknadsvärdet.

Kontakta Viklunds
Begär kostnadsförslag i nästa renoveringstanke och byggnationsprojekt i Stor-Stockholm!