Balkong för alla önskemål i Stockholm

Vår lokala byggfirma i Stockholm finns för alla typer av kunder. Vi är anlitade av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och andra byggbolag. Våra skickliga balkongbyggare har gett oss gott renommé hos våra kunder när det kommer till att renovera balkonger.

ROT-avdrag för privatpersoner

Privatpersoner som anlitar oss för en renovering av balkong kan förstås nyttja ROT-avdraget. Vår personal hjälper dig med detta.

Balkongrenovering för alla hus

Vid renovering av balkonger anpassar vi utförandet till den aktuella byggnaden. Självklart lämnar vi gratis offert för din balkongrenovering. Vi har lång erfarenhet av att bygga och renovera balkonger på:

  • Villor
  • 2-planshus
  • Hyreshus
  • Större och mindre fastigheter etc.

Inglasad balkong eller fransk balkong?

Olika typer av balkonger passar på olika fastigheter, självklart kan vår expertis lotsa dig som kund i vad som är möjligt specifikt för din fastighet i Stockholm. Balkonger som vår lokala byggfirma har stor erfarenhet av att renovera är fransk balkong, spansk balkong, inglasad balkong, loggia, etc.

Byggfirman ombesörjer hela arbetet

Anlita oss för totalentreprenad och låt oss sköta hela processen, alternativt kommer vår firma in och kompletterar med de delar som önskas. Vår gedigna erfarenhet har gett oss ett mycket gott kontaktnät med skickliga hantverkare inom snickeri, el, måleri, m.m.

Kontakta Viklunds
Begär kostnadsförslag i nästa renoveringstanke och byggnationsprojekt i Stor-Stockholm!