Bygga balkong på Kungsholmen i Stockholm

Planerar du som fastighetsägare att bygga balkong till dina hyresgäster eller vill ni som BRF höja värdet på bostäderna? Då har du kommit rätt! Vi är en seriös och professionell byggfirma som har många års kunskap och erfarenhet av balkongbyggen i Stockholm. Alla våra hantverkare har den utbildning och behörighet som krävs för att åta sig uppgiften med bravur.

Vi bygger en balkong som passar dig

Oavsett om du är i behov av en spansk balkong eller kungsbalkong så kan vi hjälpa dig. Tack vare vår breda kunskap kan våra hantverkare säkerställa att balkongen blir precis som du önskar, från funktion till design. Under åren har vi även byggt ett flertal franska balkonger, såväl som fasadbalkonger och takbalkonger.

Pålitlig och noggrann byggfirma

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och säker när du anlitar oss för balkongbyggnation. Därför ser vi till att erbjuda heltäckande försäkringar och en 100 % nöjd kund garanti för alla kundgrupper. Naturligtvis skriver vi också ett avtal på bygget där allt från pris till tidsåtgång är fastställd. På så sätt kan vi erbjuda dig ett så bekymmersfritt bygge som möjligt och en service i världsklass.

Kontakta Viklunds
Begär kostnadsförslag i nästa renoveringstanke och byggnationsprojekt i Stor-Stockholm!