Bygga Soprum & Miljöhus för Avfallshantering på Kungsholmen i Stockholm

När det är dags för dig att bygga avfallsutrymme eller soprum vill vi gärna att du hör av dig till oss! Vi har mångårig erfarenhet av att bygga allt från soprum till miljöhus, avfallsutrymmen, avfallsrum och miljörum – allt efter dina önskemål och behov. Med oss får du en snabb och flexibel service, samt utbildade och kunniga hantverkare inom alla yrkesgrupper och jobbar på Kungsholmen med omnejd såsom Stadshagen, Marieberg, Kristineberg, Fredhäll, Stockholm.

Påbörja ditt projekt idag med våra duktiga hantverkare

Det krävs inte mer än ett samtal eller mejl till oss för att vi ska börja planera på ditt projekt. Vi erbjuder både helhetslösningar som passar de flesta fastigheter och större bostadshus, samt skräddarsydda lösningar där dina idéer och tankar får styra. Med våra kostnadsfria offerter kan du även få en tydlig bild över kostnaderna och hur lång tid arbetet planeras ta.

100 % nöjd kundgaranti för din trygghet

Visste du att vi har en 100 % nöjd kundgaranti som säkerställer att du som kund är helt tillfredsställd med resultatet? Skulle det vara något som du anmärker på är det viktigt att du hör av dig till oss direkt. Är vi fortfarande ute på plats ser vi naturligtvis till att åtgärda det direkt. Annars bokar vi in en ny dag och tid som passar dina önskemål.

Kontakta Viklunds
Begär kostnadsförslag i nästa renoveringstanke och byggnationsprojekt i Stor-Stockholm!