Altaninglasning på Kungsholmen i Stockholm

Med en serviceinriktad, noggrann och pålitlig hantverkare kan du vara säker på att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt. Vår byggfirma erbjuder dig helhetslösningar för alla behov och hjälper dig med altaninglasning från början till slut. Vi tar fullt ansvar för hela projektet, medan du lutar dig tillbaka och kan fokusera på annat. Med oss är inget jobb för stort eller för litet.

Höjs livskvaliteten med en snygg och hållbar altan

En altan eller terrass höjer inte bara värdet på din bostad, utan den höjer också livskvaliteten. Genom att glasa in altanen kan du inte bara ha större användning för den året runt, utan du kan också få mer boyta att röra dig på. Vi kan inte bara sätta upp snygga och hållbara glas, utan erbjuder även Helisolerade system för året-runt-bruk med 2 eller 3-glassystem.

Vägledning av seriösa och noggranna hantverkare

Vill du glasa in balkong, glasa in altan eller glasa in terrassen? Då är vi rätt företag för dig. Till oss kan du vända dig om du är redo att boka in inglasning direkt, men vi kan också fungera som ett bollplank och diskutera olika lösningar eller idéer som kan passa just dig. Våra duktiga hantverkare svarar på frågor och funderingar och sätter ihop kostnadsfria offerter på begäran.

Kontakta Viklunds
Begär kostnadsförslag i nästa renoveringstanke och byggnationsprojekt i Stor-Stockholm!